Optimizare SEO

Salut, Numele meu este Mihai!

Ofer servicii SEO profesionale pentru ca website-ul tău să fie afișat în primele rezultate pe Google sau alte motoare de căutare.

Google poate fi cel mai bun ambasador pentru serviciile sau produsele pe care vrei să le vinzi, fără frontiere fizice sau temporale. Astăzi, un Website care nu este pe Google, nu există.

Am lucrat cu companii de top din toată lumea.

Părerea clienților

“Mihai este profesionist și foarte plăcut ca om. Inițial am lucrat cu el pentru promovare online, și deoarece rezultatele erau extraordinare, în timp am creat un nou website, am optimizat SEO website-ul și multe alte servicii. L-am recomandat cu fiecare ocazie.”

freelancer web designer reviewAndronic Vlad

Cum te ajută...

Optimizare SEO

Beneficii

Crește încrederea

Un website bun afișat în topul căutărilor pe Google crează autoritate pentru brand și sporește încrederea potențialilor clienți, posibil doar cu servicii SEO profesionale.

Beneficii

Salvează bani

Nu mai cheltui bani pe reclame pe Google sau Facebook deoarece traficul de pe website crește în mod organic și este gratuit.

Beneficii

Clienți noi

Odată cu creșterea numărului de oameni care interacționează cu website-ul tău crește și numărul de potențiali clienți.
optimizare seo profesional

Optimizare SEO la nivel profesional

Eu nu ghicesc sau sper să obțin rezultate. Dezvolt personal sau învăț de la cei mai buni strategii de optimizare SEO, aprofundate și testate în cazuri reale. Iar aceste strategii aduc rezultatele de fiecare dată.

Unele companii care oferă servicii de optimizare SEO doresc doar să te inducă în eroare cu teorii și jargoane pe care nu le înțelegi. În schimb, eu vreau să te văd reușind. Analizez fiecare aspect al site-ului web și bazei de clienți înainte de a elabora o strategie personalizată bazată pe date concrete, astfel încât să știm că acțiunile noastre vor aduce cele mai bune rezultate.

Rezolv problemele companiilor

Sunt un partener, nu doar un prestator de servicii. Vreau să construiesc o relație pe termen lung cu clienții mei, bazată pe încredere și respect.

Sunt conștient că succesul meu depinde de capacitatea de a livra servicii extraordinare, care să fie orientate spre rezolvarea problemelor business-urilor cu care lucrez. Pentru a atinge acest scop, îmi dezvolt continuu abilitățile profesionale și personale. Lucrez în fiecare zi atât pentru succesul meu, cât și pentru succesul clienților mei!

Despre mine.

Cărți pe care le recomand

Cărţile care te ajută cel mai mult sunt cele care te fac să gândeşti. O carte extraordinară care vine de la un gânditor remarcabil este o corabie a gândirii, plină la refuz cu adevăr şi frumuseţe.

  • Gândire rapidă, gândire lentă - Daniel Kahneman
  • Arta subtila a nepăsării - Mark Manson
  • Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec - Grant Cardone
  • Inteligența emoțională - Daniel Goleman
  • Sapiens. Scurtă istorie a omenirii - Harari Yuval Noah
  • Vă ţineţi de glume, domnule Feynman! - Richard P. Feynman
  • 12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru - Jordan B. Peterson
  • Factfulness. Zece motive pentru care interpretam greșit lumea și de ce lucrurile stau mai bine decât crezi

Să discutăm despre proiectul tău