Dezvolt Website-uri care Convertesc de la Lansare

Dezvolt Website-uri în funcție de nișa dvs. de afaceri. Design și funcționalități individuale gândite specific pentru compania Dvs. Livrare la timp. Design unic. Optimizare SEO internă de la lansare.

Vă ajut compania sau pe dvs. să creșteți numărul de clienți

Obțineți un website similar cu unul creat de agenții, dar la un preț mai mic

Informați mai bine potențialii clienți despre produse sau servicii

Proiecte

Mai jos sunt câteva proiecte recente la care am lucrat. Nu sunt foarte bun la a adăuga noi proiecte portofoliul meu, dar sper ca exemplele de mai jos să fie suficiente pentru a înțelege calitatea website-urilor la care am lucrat.

0 +
Proiecte finalizate
0
Proiecte în lucru

Serviciile mele sunt perfecte pentru dvs. dacă...

Cum vom lucra?

Pasul 1

Consultație

Primul pas în crearea unui site web este de a pune pe hârtie toate detaliile proiectului. Asta este esențial dacă vrem să avem șanse de succes și poate fi mai ușor pentru ambele părți, pentru a ști în ce se bagă din prima zi!

Pasul 1

Pasul 2

Planul de lucru

Al doilea pas în crearea unui website este de a crea o schiță sau un plan de lucru. În acest fel, fiecare parte va ști ce trebuie făcut și cât timp ar trebui să dureze, astfel încât toată lumea să fie mulțumită de experiența de lucru la proiect de la început până la sfârșit!

Pasul 2

Pasul 3

Programare

Voi începe să lucrez la proiectul dvs. de îndată ce am convenit asupra tuturor termenilor de lucru. Vreau să vă livrez un rezultat care să îndeplinească sau să depășească așteptările dumneavoastră, în timpul și bugetul stabilit.

Pasul 3

Pasul 4

Lansare

Site-ul este finalizat și accesibil! Acum puteți beneficia de Website pentru a atrage noi clienți pentru afacerea dumneavoastră.

Pasul 4

Salut,

Sunt fericit să am ocazia să lucrez cu oameni inteligenți care rezolvă probleme reale și au potențial de creștere. Vreau să lucrez cu fondatori și echipe care știu ce fac și înțeleg importanța unui Website în drumul lor spre succes.

Am avut ocazia să creez Website-uri care au avut un impact mai mare decât mă așteptam asupra creșterii ca valoare a companiilor pentru care a fost creat.

Lucrând cu mine vă asigurați că veți primi soluția potrivită pentru problema dvs. De exemplu, s-ar putea să credeți că aveți nevoie de un Website, însă de fapt trebuie de pus la punct o campanie de marketing online mai eficientă.

Întrebări frecvente

Toate Website-urile sunt create cu Webflow, WordPress sau Shopify. Eu vă ajut să alegeți platforma potrivită pentru dvs.

Vă recomand să începem cu un apel sau o întâlnire de 30 - 40 min. După o să vă ajut să alegeți serviciul potrivit și să vom crea o foaie de parcurs clară pentru afacerea dvs.

Da. După finalizare Website-ului veți primi datele de acces și lecții de utilizare sau modificare fără intervenția mea.

După finalizare, dacă nu sunt necesare modificări complexe, nu va trebui să achitați nimic. Website-ul vă aparține complet. Dacă sunt necesare modificări complexe, voi percepe un cost pentru lucrare.

Am lucrat cu clienți din mai multe țări fără dificultăți. Odată început proiectul, vom discuta online. Clienții dintr-o țară diferită pot achita online sau prin transfer.
Da. Deși pentru sume mari recomand să folosim transferul bancar. Voi oferi datele necesare.

Am folosit procesul meu de creare a website-urilor în domenii ca medicină, industria grea, transport etc. și în fiecare din ele am obținut rezultate similare. Cel mai indicat este să discutam despre asta.