+373 67 331 944 dev@mihaisiscanu.com

Optimizare SEO

Ofer servicii de Optimizare SEO. Optimizez website-ul pentru a apărea în primele rezultate pe Google sau alte motoare de căutare. Optimizarea SEO crește prezența online și atrage clienți noi cu potențial de cumpărare, care sunt interesați de serviciile dumneavoastră.

Cum te ajută optimizarea SEO?

Salvează bani

Promovare pe Google cu ajutorul reclamelor este o metodă bună pentru a crește o afacere pe termen scurt, pe termen lung poate fi costisitoare. Optimizarea SEO este o investiție mai mare pe termen scurt, dar mult mai mică pe termen lung deoarece odată ajuns în top, tot traficul este gratuit.

Crește vânzările

Creșterea numărul de oameni care interacționează cu website-ul tău, adică cu serviciile sau produsele tale, poate deveni un client. Un website poate deveni o sursă importantă de clienți noi, atât timp cât este creat corect și focusat pe serviciul sau produsul pe care vreți să-l vindeți.

Extinde nr. de clienți

O parte din potențialii clienți nu știu de dumneavoastră, deci nu v-au luat în calcul pentru colaborare. Un website bun în combinație cu o campanie de marketing poate fi un real succes. Profită de acest avantaj și fii de succes.

Optimizare SEO

Search engine optimization sau SEO este procesul prin care paginile din website sunt optimizate pentru ca conținutul lor să fie ușor descoperit de Google sau alte motoare de căutare. De fapt, doar descoperirea lor nu este de ajuns, trebuie ca pagina să apară cât mai sus în rezultatele căutării pentru ca website-ul să genereze vânzări.

Oamenii care sunt interesați de serviciile sau produsele pe care le oferiți și le afișați pe website vor putea să vă găsească ușor după o căutare pe Google. Asta reprezintă oportunități noi prin care puteți ajunge la potențiali clienți cu serviciile sau produsele dumneavoastră. Astfel veți deveni și mai cunoscut în online, acumulând încrederea potențialilor clienți.

Un website fără optimizare SEO este ca un pliant ascuns în sertar, așteptând ca cineva să îl descopere. Dacă website-ul nu este pe Google, nu există.