De ce fiecare afacere are nevoie de un website

Rezumat

În zilele noastre, unele companii încă nu își dau seama că majoritatea clienților vor să le viziteze website-ul înainte de a face o achiziție. Chiar și în R. Moldova!

Oamenii vor să vadă o lista de produse, prețuri, caracteristici ale produselor, să facă comparații, să citească Review-uri etc.

O mare parte din oamenii cu care am discutat și erau interesați de crearea unui website, încă aveau dubii dacă să creeze sau nu website-ul respectiv, deoarece, spune-au ei, oamenii din Moldova încă nu sunt suficient de educați sau nu știu cum să cumpere online. Din experiența mea, este o presupunere falsă și periculoasă pentru un business.

A avea o prezență online puternică, în special cu un website, poate fi o oportunitate pentru a genera mai multe venituri.

Pot să spun că vorbesc în cunoștință de cauză. Am ajutat câteva zeci de companii de dimensiuni diferite să își creeze website-uri și am văzut care este impactul unui website asupra unui business.

În unele cazuri, organizațiile ezită, deoarece consideră că nu sunt suficient de pricepuți în tehnologie și nu înțeleg cum să gestioneze un website. Alteori, companiile sunt îngrijorate de preț.

Vestea bună este că există o soluție pentru fiecare. Indiferent de nevoi, preț, obiectiv etc.

Chiar dacă website-urile au un cost, atunci când sunt utilizate corect, au un ROI pozitiv.

Credibilitate

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui să aveți un site web pentru afacerea dvs. este creșterea credibilității organizației. Sunt șanse să existe mai mulți furnizori care oferă un serviciu similar cu al dvs. O modalitate prin care vă puteți distinge este de a avea un website care arată bine și care comunică în mod clar informații de calitate consumatorilor dvs.

Fără un website, oamenii ar putea pune la îndoială legitimitatea dvs. ca afacere. A avea un website este o oportunitate de a face o primă impresie excelentă și de a oferi oamenilor confortul că sunteți o afacere reală.

Brand

Prezentarea brand-ului dvs. către clienții potențiali este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face. Stabilind clar cine sunteți și ce reprezentați, creșteți șansele ca clienții să cumpere de la dvs. deoarece vor avea senzația de familiaritate.

Brand-ul este, de asemenea, ceva care deosebește afacerea dvs. de cea a concurenților. Fără un website, poate fi extrem de dificil să faceți acest lucru, deoarece oamenii nu pot găsi cu ușurință informații de calitate și fiabile despre afacere.

Oportunități

Poate că unul dintre motivele cele mai interesante de a avea un website pentru afacerea dvs. este că acesta poate crește șansele de a obține clienți potențiali.

Odată ce oamenii vă vor găsi online, există șanse să devină interesați de produsul sau serviciul pe care îl oferiți și dacă vor vrea să afle mai multe, vor ști cum să vă contacteze datorită informațiilor de pe website.

Trafic organic

După ce sunteți online și aveți un website optimizat pentru SEO, aveți șansa de a apărea în primele poziții din rezultatele Google, atunci când oamenii caută un produs sau serviciupe care îl oferiți.

Economisiți timp cu clienții

Multe companii primesc apeluri de la clienți potențiali sau clienți existenți care pun întrebări simple despre locație, orele de funcționare și alte lucruri banale, care se pot găsi ușor pe un website. Dacă pierdeți un apel, clientul rămâne nemulțumit.

Un website poate reduce numărul acestor apeluri și poate crește productivitatea internă. În același timp, ajută clienții să găsească informații utile fără a fi nevoie să vă apeleze, ceea ce oferă în cele din urmă o experiență de utilizare mai bună.

Actualizări și anunțuri

Pe website-ul companiei este ușor să postați actualizări și anunțuri pentru clienți. Este un mod de a-i ține la curent cu tot ceea ce faceți. Atunci când ceva este deosebit de relevant pentru ei, puteți posta pe website pentru oamenii interesați de ce oferă firma dvs.

Marketing digital

Dacă intenționați să utilizați marketingul digital pentru a crește numărul de clienți potențiali, probabil că veți dori să începeți o campanie de marketing pe Google, Facebook sau alte platforme. Pentru a face acest lucru în mod eficient, trebuie sa aveți un website, deoarece traficul din reclame va veni către website.

Concluzie

Website-urile au devenit esențiale pentru toate afacerile. Vă recomand să creați unul dacă nu ați făcut-o deja. Îl puteți îmbunătăți în timp, dar cheia este să începeți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *